Varustaudu talvisilla juoksu vaatteilla. Myös uima-asu on suositeltava alle jos ei halua juosta puolta kilpailua märissä vaatteissa. Hanskat kannattaa olla, jotta köydet ei polta tai jäät revi käsiä.

Et. Voit toki ottaa repun, mutta kilpailun varrella on huoltopiste 2-kertaa ja jos kilpailija haluaa, tänne toimitetaan drop bag.

Maastojuoksukengät tai jotkut muut millä on hyvä kulkea maastossa. Tavallisia lenkkareita ei kannata laittaa, maihinnousukengätkin toimivat. Nastoja ei saa olla turvallisuussyistä.

Ei ole! Se on kylmää!

Huoltopisteellä on paikka jossa voi lämmitellä ja kuivatella kisan aikana.

Juokse lujempaa ja tee enemmän töitä, 100 punnerrusta auttaa jos on kylmä. Muista myös energiatankkaus.

Voi, mutta siitä tulee rangaistus joka hidastaa varmasti enemmän kuin esteen suorittaminen tai edes yrittäminen. Warrior-sarjassa pääsääntöisesti esteet on kaikki suoritettava. Joukkuekilpailussa joukkueen jäsenet voivat auttaa esteillä ja osa esteistä on sellaisia, että riittää, kun yksi joukkueesta suorittaa sen. Haastesarjassa kaikki esteet ovat vapaaehtoisia.

Kilpailureitti on merkitty hyvin metsään. Jos huomaat että kukaan ei ole vielä tässä mennyt etkä ole ensimmäinen kilpailija käänny takaisin omia askeliasi ja mene takaisin edelliselle esteelle.

Ennen kilpailua on pakollinen kilpailija info. Täällä käymme läpi turvallisuus asioita. Aikataulusta informoidaan tarkemmin kaikkia ilmoittautuneita lähempänä kilpailua.

Ilmoittautumien yhteydessä, tarkemmat ohjeet tiedotetaan kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse.

Nauti keväisistä avantouinneista.