Yritysjoukkueet

Tervetuloa mukaan mukaan elämykselliseen tapahtumaan yritysjoukkueena!

Race start

Kokoa porukka työntekijöitä tai haasta mukaan asiakkaita ja kumppaneita, ja lähde nauttimana upeista maisemista ja unohtumattomasta kokemuksesta talvisessa estejuoksukilpailussa. Yritysjoukkueena voi osallistua joukkuekilpailuun tai haastesarjaan.

Lämminhenkinen tapahtuma sopii loistavasti tiimin yhteishengen kasvattamiseen. Mukaan voi lähteä myös kannustusjoukkoihin, koska tapahtuma on katsojillekin hauskaa seurattavaa. Yhdistä kisaan yhteinen illanvietto ja muuta ohjelmaa, kuten moottorikelkkasafari tai vierailu Snow Villagessa. Ylläksellä riittää tekemistä!

Joukkuekilpailu

Joukkuekilpailu sopii kilpailuhenkisille hyväkuntoisille henkilöille, jotka kaipaavat tiukkaa rutistusta. Joukkuesarja tarkoitettu vähintään kolmen hengen joukkueille. Joukkue kulkee yhdessä joukkueena ja joukkueelle tulee maalissa yksi aika. Joukkuekilpailussa joukkueena toimiminen on tärkeintä, kaveria ei jätetä. Joukkuekilpailussa myös osalla esteistä riittää, että yksi joukkueesta suorittaa esteen. Joukkuekilpailussa palkitaan paras joukkue, ei välttämättä nopein.

Haastesarja

Haastesarjassa juostaan lyhennetty reitti ja jätetään Kesänkitunturi valloittamatta. Haastesarjassa ei ole ajanottoa, eikä palkintoja. Haastesarjassa juostaan Kesänkitunturin lenkkiä lukuunottamatta sama reitti ja osallistujat pääsevät testaaamaan itseään samoilla esteillä. Haastesarjassa esteiden suorittaminen on täysin vapaaehtoista, joten se sopii hyvin kaikille liikunnnasta ja lenkkeilystä nauttiville.

Miten mukaan?

Yrityksiltä voidaan laskuttaa osallistuminen tai yritys voi esimerkiksi tukea osallistumista maksamalla tietty osuus maksuista. Laita viestiä info@winterwarrior.fi, niin otamme teihin yhteyttä ja sovitaan tarkemmin.

Racers crawling