Mahtavat tapahtumat syntyvät yhteistyöllä!

Pääsponsorit

Muut sponsorit ja yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppaneille positiviivista näkyvyyttä!

Winter Warrior Finland on tuonyt tuoreen ja raikkaan lisäyksen maailmalla suuren suosion saaneisiin OCR-kilpailuihin (Obstacle Course Racing eli esteratajuoksu). Alusta alkaen kansainväliseksi tähdännyt kilpailu on herättänyt paljon kiinnostusta Keski-Eurooppalaisten OCR-harrastajien joukossa ja huikeaa palautetta osallistujilta.

Yhteistyökumppaneille tämä on loistava mahdollisuus saada positiivista näkyvyyttä tapahtumassa, jonka osallistujat ovat paljon matkustavia, aktiivisia monipuolisia harrastajia. Aktiivisten osallistujien lisäksi tälläisillä tapahtumilla on paljon kiinnostuneita seuraajia. Winter Warrior Finland tuo myös esille markkinoinnissa Suomea matkailukohteena sekä pyrkii tukemaan arvostusta Suomen kaunista luontoa kohtaan.

Kestävää luontomatkailua

Kilpailu järjestetään yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa: Pallas-Yllästunturin kansallispuisto, Yllästunturin luontokeskus Kellokas sekä Visit Ylläs Oy. Winter Warrior Finland ja paikalliset yhteistyökumppanit toteuttavat kansallispuistossa toimiessaan kestävän luontomatkailun periaatteita.

Yhteistyökumppanien haku vuoden 2022 kilpailuun on käynnissä!

Haluatko saada näkyvyyttä yritykselle tai tuotteille aktiivisten liikunnasta, urheilusta, luonnosta ja matkailusta kiinnostuneiden joukossa?

Tapahtuman kumppanina tavoitat luontevalla tavalla kilpailun osallistujat ja katsojat. Parhailla sponsoripaikoilla tavoitat sosiaalisen median kautta myös heidän ystävänsä ja muut tapahtumasta kiinnostuneet. Kisakuvia ja videoita jaetaan paljon ja niistä tykätään innokkaasti.

Kumppanimme voivat näkyä nettisivulla, some-kanavissamme, uutiskirjeissä, reittikartoissa ja ohjeissa, kisapaikalla tai esteillä. Kumppaneiden materiaalia ja/tai tarjouksia voidaan jakaa kilpailijoille sähköisissä kanavissa tai kisapäivänä. Haluatko tuoda oman esittely/myyntipisteesi kisapaikalle? Tai tulla yritysjoukkueena kisailemaan?

Rahallisen sponsoroinnin lisäksi on myös muita vaihtoehtoja

  • Palkintoyhteistyö: Onko sinulla palkinnoiksi sopivia tuotteita tai palveluita? Palkinnoiksi sopivat erityisen hyvin urheiluvälineet, lahjakortit ja suomalaiset tuotteet. Palkinnoissa tuomme erityisen mielellämme esiin suomalaista suunnittelua.
  • Markkinointiyhteistyö: Haluatko auttaa meitä uuden kilpailun tunnetuksi tekemisessä ja saada samalla näkyvyytta omalle palvelullesi tai tuotteellesi? Markkinoidaan yhdessä Yllästä matkakohteena tai jaetaan tietoa osallistujia kiinnostavista tuotteista tai muista tapahtumista.
  • Nimikkoeste: Haluatko toimittaa tai rakentaa oman nimikkoesteen radalle? Ota yhteyttä ja esitä ideasi tai ideoidaan yhdessä.
  • Materiaaliyhteistyö: Kilpailun järjestämisessa tarvitaan monenlaista materiaalia esteiden rakentamiseen, radan merkintään ja kisakeskuksen pystyttämiseen. Haluatko olla mukana tukeamassa kilpailun järjestämistä tarjoamalla materiaalia tai muuta apua.

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!