Kisasarjat

Kisassa on neljä erilaista sarjaa, joista voit valita itsellesi sopivimman. Haasteen voi nimittäin suorittaa yksin tai porukassa, juosten tai kävellen. Sarja siis kannattaa valita omien tavoitteiden ja kuntotason mukaan. Valintaa helpottaaksemme olemme tehneet esittelyt kaikista sarjoista. Valitse omasi ja ilmoittaudu!

Kuvakollaasi

Warrior-sarja

Warrior-sarja on se kaikkein tiukin haaste, jossa ei armoa tunneta. Sarja vastaa monissa muissa kilpailuissa käytettyä eliittisarjaa. Suosittelemme Warrior-sarjaa, jos kilpailet tosissasi, haluat juosta lujaa etkä epäröi esteiden suorittamista. Pääsääntöisesti kaikki esteet on suoritettava hyväksytysti tai suoritus hylätään. Teknisesti haastavimmilla köysiesteillä voi olla mahdollisuus epäonnistuneiden yritysten jälkeen rangaistuksen suorittamalla jatkaa kisaa. Tässä pääset kokemaan koko seikkailun ja kaivamaan sen todellisen warrior spiritin sisältäsi!

Kilpasarja

Kilpasarja on avoin sarja kaikille, jotka haluavat kilpailla yksilöinä. Kilpasarjassa reitti ja esteet ovat samat kuin Warrior-sarjassa, mutta kaikilla esteillä on mahdollista valita suorittaako esteen vai vaihtoehtoisen rangaistuksen. Rangaistuksen suorittaminen on kuitenkin aina hitaampaa ja myös esteen yrittäminen kannattaa, vaikka suoritus epäonnistuisikin. Rangaistus voi olla ylimääräinen juoksulenkki, umpihankiburbeita tai jotain muuta ilkeän ratamestarin kehittämää. Jos siis avanto on sinulle liikaa tai köysiesteet ovat liian vaativia, ei se ole mikään este suoritukselle. Kilpasarjassa määrittelet itse miten rankka kisa on. Maasto ja syvä lumi tekevät juoksusta raskasta, mutta jos et haluat taistella voitosta, voit ottaa rennommin ja nauttia täysin siemauksin kisasta. Kaikki kilpasarjan suorittaneet saavat maalissa upean Winter Warrior -mitalin.

Joukkuekilpailu

Joukkuekilpailu on tarkoitettu vähintään kolmen hengen joukkueille. Joukkueessa voi olla sekä miehiä että naisia, ja kisa sopii loistavasti myös yritysporukoille. Mikä parantaisi tiimihenkeä paremmin kuin yhdessä voitettu elämyksellinen haaste? Joukkue kulkee yhdessä ja joukkueelle tulee maalissa yksi aika.

Kilpailussa tiiminä toimiminen on tärkeintä, kaveria ei jätetä. Aikaisemmasta poiketen sääntöjä on muutettu siten, että osalla esteistä riittää, kun yksi porukasta suorittaa esteen. Esimerkiksi I Scream Tunnelissa yksikin avantoon rohkeneva riittää! Kilpailun tuoksinassa ja yleisön hurratessa on moni kuitenkin yllättänyt itsensäkin. Myös joukkuesarjassa maaliin päässeet saavat kotiinvietäväksi upeat mitalit.

Haastesarja

Winter Warrior Challenge on hauska tapa haastaa itsensä yksin tai porukassa nauttimaan ulkoilusta ja kuntoilusta upeassa maastossa sekä kokeilla erilaisia reitin varrella olevia esteitä. Esteiden suoritus on täysin vapaaehtoista, eikä niiden ohituksesta tule mitään rangaistuksia. Pelätyn ja rakastetun I Scream Tunnelinkin voi siis iloisesti ohittaa ja pitää vaatteet kuivina – jos haluaa.

Haastesarjassa juostaan kilpasarjoja lyhyempi reitti ja jätetään Kesänkitunturi valloittamatta. Reitin pituus on n. 10 km. Haastesarja ei ole kilpailu, vaan jokainen voi asettaa omat tavoitteensa. Tavoitteena voi olla vaikka suorittaa mahdollisimman monta estettä, leikkimielinen kilpailu kavereiden kesken tai tavoitteena voi olla yksinkertaisesti päästä kokemaan tunnelma ja kiertää reitti kävellen läpi. Syvä lumi tekee patikoinnistakin paikoitellen tosi raskasta, mutta reitista selviytyäkseen ei tarvitse olla huippukuntoinen urheilija. Haastesarja sopii siis kaikille!

Yritysjoukkueella Winter Warrioriin

Kokoa porukka työntekijöitä tai haasta mukaan asiakkaita ja kumppaneita, ja lähde nauttimaan upeista maisemista ja unohtumattomasta kokemuksesta talvisessa estejuoksukilpailussa. Yritysjoukkueena voi osallistua joukkuekilpailuun tai haastesarjaan. Toki kukin voi myös osallistua yksilönä, mihin sarjaan tahansa. Lämminhenkinen tapahtuma sopii loistavasti tiimin yhteishengen kasvattamiseen. Mukaan voi lähteä myös kannustusjoukkoihin, koska tapahtuma on katsojillekin hauskaa seurattavaa. Yhdistä kisaan yhteinen illanvietto ja muuta ohjelmaa, kuten moottorikelkkasafari tai vierailu Snow Villagessa. Ylläksellä riittää tekemistä!

Voimme laskuttaa yrityksiltä osallistumisen tai yritys voi esimerkiksi tukea osallistumista maksamalla tietyn osuuden maksuista. Laita viestiä info@winterwarrior.fi, niin otamme teihin yhteyttä ja sovitaan tarkemmin.