Winter Warrior Finland 15.4.2023 klo 10.00 – kisainfo ja kysely

Tervetuloa Winter Warrior Finland -kisaan! Enää noin kuukausi starttiin. Tässä infoa aikataulusta ja muista asioista. Tietoihin saattaa vielä tulla muutoksia, mutta infoamme niistä sitten tarvittaessa. 

Kaipaamme myös tietoa teiltä käytännön järjestelyiden vuoksi, joten toivomme, että vastaat kyselyyn osoitteessa: https://forms.gle/XTZ9uFwQS1im2xSJ8

Perjantai 14.4. kilpailijatapaaminen – hotelli Ylläskaltio

Ylläskaltion ravintolassa on perjantaina mahdollisuus buffet-ruokailuun klo 18-20. Tämä on mukava mahdollisuus tavata kisatovereita jo ennakkoon. Ennakkoon maksamalla saa ruokailun tarjoushintaan 26€. Varaukset sähköpostiin yllaskaltio@laplandhotels.com. Ravintola on luvannut varata ilmoittautuneille pöydän johon laittavat Winter Warrior kyltin ja ohjata sinne osallistujat. 

Kilpailuun rekisteröityminen – Kisatoimisto luontokeskus Kellokas

Kisakeskuksena toimii luontokeskus Kellokas. Kisatoimisto löytyy keskuksen sisältä ja kilpailuun rekisteröityminen auki perjantaina klo 17-18.30 sekä lauantaiaamuna klo 8.30-9.30. Ota henkilötodistus mukaan rekisteröitymiseen. Kisatoimisto on auki lauantaina kilpailun päättymiseen saakka ja sieltä voit myös ostaa halutessasi Winter Warrior -tuotteita, kuten paitoja, pipoja, kasseja ja uutena nyt myös tuubihuiveja.

Turvainfo kilpailijoille – Auditorio luontokeskus Kellokas

Kaikille osallistujille pakollinen turvainfo järjestetään kisakeskuksen auditoriossa. Jos olet paikalla jo perjantaina, kannattaa tulla heti silloin. Lauantaina aamulla info lyhyt ja ytimekäs. Turvainfot järjestetään pe klo 17.30 ja la klo 9.30.

Saapuminen kisapaikalle – luontokeskus Kellokas

Osoite: Tunturintie 54, 95970 Äkäslompolo

Lauantaina aamulla rekisteröityminen kisatoimistoon alkaen klo 8.30. Jos olet rekisteröitynyt jo perjantaina, ilmoittaudu läsnäolevaksi kisatoimistoon viimeistään klo 9.45. 

Kisapaikalle on matkaa n. 3 km Äkäslompolon keskustasta. Helpoiten sinne pääsee omalla autolla tai taksilla. Luontokeskuksen pihassa on parkkipaikka. Mikäli parkkipaikka on täynnä, löytyy laskettelukeskuksen iso parkkialue kilometrin päästä. 

Facebook-ryhmässä voi myös koittaa sopia kimppakyytejä. Taksin voit varata keskuksesta puh. 020 071 800 (24 h). Taksin voi tilata myös älypuhelimeen ladattavalla Valopilkku-sovelluksella. Sovellus paikantaa sijaintisi ja ilmoittaa myös taksin saapumisesta.

Luontokeskukselle pääsee myös ski-bussilla https://www.yllas.fi/info/yllas-ski-bus.html. Lauantaina ensimmäisellä bussilla ehtii juuri ja juuri ajoissa, mutta suosittelemme käymään rekisteröitymässä ja turvainfossa jo perjantaina. 

Dropbagit

Tuo dropbag kisatoimistoon joko perjantaina, tai lauantaina klo 9 mennessä toimitettavaksi avantoesteelle. Dropbaginä toimii muovikassi, johon merkitään tussilla selvästi juoksunumero ja nimi. Kisatoimistossa on muovikasseja ja tusseja. Dropbagit palautetaan kisatoimistoon sitten, kun kaikki osallistujat ovat ohittaneet pisteen. Nouto kisatoimistosta kilpailun päättymiseen saakka. Jos ehdit poistua paikalta, voi dropbagin noutaa Ylläskaltio-hotellista illalla palkintojenjaon yhteydessä tai sunnuntaina. 

Kisavarusteet

Lue kisavarusteista nettisivulta https://winterwarrior.fi/fi/info/.  

Vaatteiden vaihto ja arvotavarat

Luontokeskuksen auditorio on käytössämme kisapäivän ja siellä voi vaihtaa vaatteita ja jättää tavaroita kisan ajaksi. Keskuksessa on myös isot vessat. Arvotavaroiden jättäminen omalla vastuulla auditorioon. Ovet pidetään lukittuna kisan aikana, jos kisatoimistossa ei ole ketään paikalla. 

Kilpailuaika 

Kilpailun lähtö tapahtuu luontokeskuksen takaa n. klo 10. Kilpailu suljetaan viimeistään klo 17, mihin mennessä jokaisen tulee olla saapunut maaliin tai keskeyttänyt kilpailun. Mahdollisesta keskeytyksestä tulee ilmoittaa järjestäjälle. 

Huoltopiste

Reitin varrella on huoltopiste, joka sijaitsee avantoesteen jälkeen. Täyden matkan juoksijat ohittavat huoltopisteen toisen kerran palatessaan Kesänkitunturin lenkiltä. Huoltopisteellä on tarjolla vettä ja siellä myös ensiapupiste. 

Kilpailun jälkeen

Kilpailun jälkeen on tärkeää vaihtaa kuivat vaatteet päälle. Huolehdi siis, että maalissa ovat vaihtovaatteet odottamassa. 

Äkäshotellille on mahdollista päästä saunomaan. Äkäshotellin asiakassaunat ja pukuhuoneet ovat kilpailijoiden käytössä maksua vastaan 15.4.2023 klo 14 eteenpäin aina klo 21 saakka. 5€ maksu Takkabaariin, hintaan sisältyy pyyhe. Kyselyllä kartoitamme tämänkin tarvetta.

Palkintojen jako ja illanvietto

Iltatilaisuus klo 20-22 hotelli Ylläskaltiossa. Tarjolla runsas seisova pöytä osallistujille ennakkooon ostettuna tarjoushintaan 26€. Ruokailun lomassa palkintojen jako n. 21. 

Päivällisen varaaminen sähköpostitse yllaskaltio@laplandhotels.com. Hotelli lähettää maksulinkin sähköpostiin. Ennakkohinta voimassa 10.4. saakka eli tuohon mennessä tulee tilaus ja maksu olla tehty. Päivällisen hinta tuon jälkeen ja paikan päältä ostettuna 29€/ hlö.

Ravintola toivoo, että ruokailut varataan ennakkoon voidakseen varautua oikeaan määrään ruokailijoita. Ravintola on tuolloin meitä varten auki.

Jatkot Äkäshotellissa. Yökerhoon ja tanssiravintolaan vapaa pääsy taikasanalla Winter Warrior. Esiintyjänä tanssiravintolassa on Markku Aro. Narikkamaksu 3 €, ei sisälly sisäänpääsyyn.

Liikkuminen alueella

Äkäslompolo on pieni kylä ja kävellen pääsee hyvin paikasta toiseen. Alueella kulkee myös skibussi https://www.yllas.fi/skibus.html. Ylläksen ja Kolarin alueen taksit voit varata 24h keskuksen numerosta 020 071 800. Taksin voi tilata myös Valopilkun kautta. 

TÄRKEÄÄ!!

Pidetään hyvää huolta luonnosta. Meillä on ainutlaatuinen tilaisuus kisailla kansallispuiston upeissa maisemissa. Pidetään yhdessä huoli siitä, että meistä ei jää luontoon jälkiä. Jos näet yhdenkin roskan maastossa, poimithan mukaan!

Huom! Jos et ole vielä liittynyt WWF 2023 INFO WhatsApp-ryhmään, tee se nyt:

https://chat.whatsapp.com/EkaXHbTn5NJ68VqgBVw9r

Ryhmän avulla tavoitamme teidät helpoiten erityisesti jos kisaviikonlopun aikana tulee jotain viestittävää. 

Yhteystiedot

Meihin saat helposti yhteyden sähköpostilla winterwarriorfinland@gmail.com tai puhelimitse Maria 050-339 6966, Simo 044-4166 584. 

Kanssakisailijoiden kanssa voit viestitellä Facebook-ryhmässä 

https://www.facebook.com/groups/1259370867526339/