Winter Warrior Finland 2021 peruttu

Huhtikuussa pidettäväksi suunniteltu kilpailu joudutaan koronarajoitusten vuoksi valitettavasti perumaan ja siirtämään vuodella eteenpäin. Aluehallintovirasto on 25.1.2021 jatkanut tällä hetkellä Lapin alueella voimassa olevia rajoituksia, jotka kieltävät myös ulkotiloissa järjestettävät yli 50 hengen tilaisuudet. Tilanne näyttää siltä, että lähitulevaisuudessa rajoituksia todennäköisemmin kiristetään kuin puretaan, joten kilpailun järjestäminen ei ole mahdollista tänä keväänä.

Kilpailuun ilmoittautuneille osallistujille tiedotetaan asiasta erikseen. Keväällä 2022 järjestettävän kilpailun aikataulusta tiedotetaan heti kun mahdollista.

Pidetään huolta toisistamme ja pidetään warriorspirit korkealla kaikesta huolimatta!

Share the article with your friends!