WINTER WARRIOR FINLAND 2020 PERUTTU

Valitettavasti Korona viruksen takia Winter Warrior Finland 2020 on peruutettu. Matkustamista on jo tiukasti rajoitettu ja THL suosittelee kaikkien ei-välttämättömien tapahtumien perumista. Emme halua vaikeuttaa ponnisteluita epidemian leviämiseksi, vaan päädyimme raskain mielin tähän ratkaisuun.

Selvitämme mahdollisimman pian Winter Warrior Finland 2021 järjestämistä ja kaikkien ilmoittautumiset ovat automaattisesti siirrettävissä ensi vuoteen. Jos et jostain syystä halua siirtää osallistumistasi ensi vuoteen, ilmoita meille, niin voimme halutessasi lähettää sinulle Winter Warrior Finland t-paidan, vaikka se varmasti laiha lohtu harmista onkin.

Toivomme kovasti, että teillä on mahdolisuus perua varatut majoitukset ja matkat. Onneksi tässä tilanteessa vakuutuksetkin saattavat kuluja korvata. Olemme hurjan pahoillamme tilanteesta.

Huolehditaan kaikki itsestämme ja toisistamme ja toivotaan elämän palautuvan normaaleihin uomiin mahdollisimman pian. Suunnataan Winter Warriorin osalta katseet ensi vuoteen ja tehdään siitä entistäkin huikeampi tapahtuma!

Arktisin terveisin,
Simo, Maria ja koko Winter Warrior tiimi

Share the article with your friends!