Tekemistä myös lapsille kisapäivänä

Winter Warrior Finlandin yhteydessä järjestettävä lasten talvinen puuhapäivä tarjoaa hauskaa tekemistä perheen pienimmille. Kellokkaan pihalla voi testata lasten omaa estejuoksurataa, osallistua ohjatulle Taigametsän salaisuudet –lumikenkäretkelle tai vain paistella talvisia nuotioherkkuja pihan kodassa.

Taigametsän salaisuudet -lumikenkäretkellä pääsee tutustumaan talviseen taigametsään ja sen asukkaisiin. Miksi myyrät piilottelevat lumen alla? Mitä hirvi nuolee tien pinnasta? Millaisen jäljen jänis jättää kulkiessaan hangella? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saadaan vastaus tunnin kestävällä lumikenkäretkellä. Lumikenkäretken ikäraja on 5 vuotta. Retket lähtevät Kellokkaan pihasta klo 10:30 sekä 13:00.

Lasten estejuoksuradalla pääsee kokeilemaan taitojaan sekä ylittämällä että alittamalla lumisia esteitä, tasapainoilemaan lankkujen päällä, sekä etsimään tien ulos sokkeloisesta labyrintistä. Tätä leikkimielistä rataa saa harjoitella niin monta kertaa kuin haluaa, ajalla tai ilman. Labyrintin kätköissä pääsee tutustumaan eläinten hangille jättämiin jälkiin.

https://www.facebook.com/events/243377189941465/

Share the article with your friends!