Mieleenpainuvan kisan voittajiksi selviytyivät Antti Korpi ja Suvi Rajander

Ensimmäinen Winter Warrior Finland -kilpailu on onnistuneesti takana. Tunnelma oli mahtava ja kaikki osoittivat loistavaa #warriorspirit -asennetta koko kisan ajan. Mutta, kuten kaikissa kilpailuissa, aina on voittaja.

Kilpailun tulokset

Tänä vuonna, Warrior-sarjan voittajiksi selviytyivät Antti Korpi (2:09) ja Suvi Rajander (2:15). Näillä uskomattomilla suorituksilla he voittivat upeat Warrior Knife-puukot, joihin luodaan yksilöllisesti muotoillut titaanikahvat voittajien käsien mukaisesti. Samalla he ansaitsivat ilmaisen osallistumisen Toughest Finland Vörå 2018:n eliittisarjaan.

Warrior-sarjan voittajat Antti Korpi ja Suvi Rajander
Warrior-sarjan voittajat Antti Korpi ja Suvi Rajander

Kuntosarjassa ensimmäiset kaksi maaliintulijaa olivat Janne Väisänen (2:50) ja Tanja Korhonen (2:54). He saivat ainutlaatuiset damastiteräksestä käsityönä Damastikorun valmistamat Karhunhammas-kaulakorut.

Kuntosarjan voittajat Janne Väisänen ja Tanja Korhonen
Kuntosarjan voittajat Janne Väisänen ja Tanja Korhonen

Joukkuesarjassa ensimmäisen sijan saivat IPA Suomen osasto – IPA Section Finland (3:26). He saivat pipot ja ilmaisen osallistumisen Extremerun -estejuoksutapahtumaan.

Joukkuesarjan voittajajoukkue IPA Suomen osasto
Joukkuesarjan voittajajoukkue IPA Suomen osasto

Palkitsimme myös yksilösarjojen kolmannen ja neljännen soturin. Tänä vuonna Warrior-sarjassa nämä paikat lunastivat Marjo Saari (2:52) ja Tapio Hautala (3:10) ja he saivat palkinnoksi tehokkaat otsalamput. Kuntosarjassa jaetulle kolmannelle sijalle päätyivät Henrika Puolitaival ja Henna Tyni (3:14). He voittivat laadukkaat suomalaisen Husky Oyn pipot.

Meille oli suuri kunnia saada kilpailijoita viidestä eri maasta ja me palkitsimme lipunkantajat (ensimmäinen kustakin maasta). Lipunkantajat olivat: Antti Korpi (Suomi), Dexter Redman McQueen (Iso-Britannia), Regine Müller (Saksa), Jacq Oak (Irlanti) ja Andreas Koch (Itävalta). He saivat palkinnoksi kauniit Mailan Putiikkin kuksat.

Lipunkantajat Matt Healy GBR, Jacqueline Crane IRL, Regine Müller GER, Antti Korpi FI, Andreas Koch AUT
Lipunkantajat Matt Healy GBR, Jacqueline Crane IRL, Regine Müller GER, Antti Korpi FI, Andreas Koch AUT

Meille tärkeä asia on Warrior Spirit ja palkitsimme kaksi urheaa soturia Lapinkettun upeasti koristelluilla kuksilla, joita on inspiroinut Lapin luonto ja eläimet. Nämä soturit olivat Tapio Hautala ja Önne Mustakallio.

#warriorsprit -palkinnon saajat Tapio Hautala ja Önne Mustakallio
#warriorsprit -palkinnon saajat Tapio Hautala ja Önne Mustakallio

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä, haluamme antaa tunnustusta niille haastesarjan kilpailijoille, jotka vapaaehtoisesti suorittivat pelätyn I Scream Tunnelin: Sofia Palmu, Jenni Alatolonen ja Kirsi Kesälahti.

Lopuksi, ISO kiitos kaikille siitä, että emme löytäneet kisailijoiden jäljiltä yhtään roskaa Pallas-Yllästunturin kansallispuisto / Pallas-Yllästunturi National Park:sta!!

Share the article with your friends!