Rakennetaan yhdessä hieno uusi kansainvälinen tapahtuma!

Paikallinen yhteistyö ja kestävä luontomatkailu

Kilpailu järjestetään yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa: Pallas-Yllästunturin kansallispuisto, Yllästunturin luontokeskus Kellokas sekä Visit Ylläs Oy. Winter Warrior Finland ja paikalliset yhteistyökumppanit toteuttavat kansallispuistossa toimiessaan kestävän luontomatkailun periaatteita.

 

Winter Warrior Finland tuo tuoreen ja raikkaan lisäyksen maailmalla suuren suosion saaneisiin OCR-kilpailuihin (Obstacle Course Racing eli esteratajuoksu). Tavoitteena on rakentaa heti ensimmäisestä vuodesta alkaen kansainvälinen kilpailu ja innostaa mukaan OCR-harrastajia erityisesti Keski-Euroopasta, jossa laji on suosittu. Ilman hyviä kumppaneita tämä ei olisi mahdollista.

Majoituskumppanit


 

Kilpailijat palkitsee


 

Muut yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppaneille positiivista näkyvyyttä

Tarttumalla tilaisuuteen, niin kansalliset, kansainväliset kuin paikalliset yhteistyökumppanit saavat positiivista näkyvyyttä tapahtumassa, jonka osallistujat ovat paljon matkustavia, aktiivisia monipuolisia harrastajia. Aktiivisten osallistujien lisäksi tälläisillä tapahtumilla on paljon kiinnostuneita seuraajia. Winter Warrior Finland tuo myös esille markkinoinnissa Suomea matkailukohteena sekä pyrkii tukemaan arvostusta Suomen kaunista luontoa kohtaan.

Olemme avoimia monenlaiseen yhteistyöhön ja räätälöimme jokaiselle yhteistyökumppanille molemmille sopivan yhteistyömallin. Kumppanimme voivat näkyä nettisivulla, some-kanavissamme, uutiskirjeissä, reittikartoissa ja ohjeissa, kisapaikalla tai esteillä. Kumppaneiden materiaalia ja/tai tarjouksia voidaan jakaa kilpailijoille sähköisissä kanavissa tai kisapäivänä. Haluatko tuoda oman esittely/myyntipisteesi kisapaikalle? Tai tulla yritysjoukkueena kisailemaan? Ota rohkeasti yhteyttä ja ehdota tai kysy meiltä ehdotusta!

  • Palkintoyhteistyö: Onko sinulla palkinnoiksi sopivia tuotteita tai palveluita? Palkinnoiksi sopivat erityisen hyvin urheiluvälineet, lahjakortit ja suomalaiset tuotteet. Palkinnoissa tuomme erityisen mielellämme esiin suomalaista suunnittelua.
  • Markkinointiyhteistyö: Haluatko auttaa meitä uuden kilpailun tunnetuksi tekemisessä ja saada samalla näkyvyytta omalle palvelullesi tai tuotteellesi? Markkinoidaan yhdessä Yllästä matkakohteena tai jaetaan tietoa osallistujia kiinnostavista tuotteista tai muista tapahtumista.
  • Nimikkoeste: Haluatko toimittaa tai rakentaa oman nimikkoesteen radalle? Ota yhteyttä ja esitä ideasi tai ideoidaan yhdessä.
  • Materiaaliyhteistyö: Kilpailun järjestämisessa tarvitaan monenlaista materiaalia esteiden rakentamiseen, radan merkintään ja kisakeskuksen pystyttämiseen. Haluatko olla mukana tukeamassa kilpailun järjestämistä tarjoamalla materiaalia tai muuta apua.

 

Olen kiinnostunut yhteistyöstä