Tietoa kilpailusta

Winter Warrior® Finland

6.4.2019 käydään Ylläksellä toista kertaa järjestettävä Winter Warrior Finland -kilpailu. Kyseessä on taatusti ankarin estejuoksukilpailu napapiirin yläpuolella. Kokeneidenkin kisaajien fyysinen ja psyykkinen kestävyys joutuu koetukselle upottavassa lumessa ja jäätävän kylmissä vesiesteissä.

Katso kuvia ja tulokset kilpailusta 21.4.2018.

Winter Warrior Finland on erittäin vaativa OCR-kisa, joka tarjoaa haastetta myös kokeneille konkareille. Kilpailu on tarkoitettu kovakuntoisille urheilijoille, jotka haluavat tosissaan haastaa oman fyysisen ja psyykkisen jaksamisensa. Kilpasarjoja on kolme: Warriorsarja, kilpasarja ja joukkuesarja. Kilpasarjoissa reitin pituus on 13 km ja kaikki esteet tai estekohtaisesti määritelty rangaistus on suoritettava hyväksyttävästi. Jokaisen osallistujan tai joukkueen aika mitataan ja sarjojen parhaat palkitaan. Lisäksi palkitaan lipunkantajat eli jokaisen osallistujamaan nopein juoksija. Kaikki kilpareitin onnistuneesti suorittaneet saavat palkintona osallistujamitalin.

Kilpasarjojen lisäksi on tarjolla hieman kevyempi haastesarja Winter Warrior Challenge. Haastesarja on tarkoitettu osallistujille, jotka haluavat haastaa itsensä yksin tai porukassa, mutta eivät kaipaa kilpailua tai haluavat ottaa kisan hieman rennommin. Haastesarjassa juostaan lyhennetty reitti ja jätetään Kesänkitunturi valloittamatta. Haastesarjan reitin pituus on n. 10 km. Haastesarjassa ei ole ajanottoa, eikä palkintoja. Haastesarjassa juostaan Kesänkitunturin lenkkiä lukuunottamatta sama reitti ja osallistujat pääsevät testaaamaan itseään samoilla esteillä. Haastesarjassa esteiden suoritusta ei kuitenkaan vaadita.

Kisareitti

Kilpailun säännöt

Varusteet

Palkintojenjako ja Iltabileet

Kisapaita

Usein kysytyt kysymykset

Mitä on OCR?