Warrior-sarjan palkintona suomalainen design-puukko Warrior Knife

Palkintona voittajalle miesten ja naisten sarjassa upea omaan käteen muotoiltu uniikki puukko!

 

Warrior Knife on suunniteltu vaativaan erä-, kalastus- ja metsästyskäyttöön. Tuotesuunnittelun lähtökohtana on ollut paras mahdollinen toiminnallisuus ääriolosuhteissa ja vaativassa käytössä. Vaatimusten taustalla on armeijan edellyttämät ominaisuudet monikäyttöiselle sotilasvarusteelle. Tällaisen puukon tulee olla kädessä luistamaton, ergonominen, monikäyttöinen vahva ja kestävä.

Warrior Knife puukko on tehty kestämään kovaa käyttöä: veistoa, leikkausta, katkaisua, vääntöä, koverrusta ja nylkemistä. Kädensija on ergonomisesti muotoiltu, joka takaa äärimmäisen hyvän ja pitävän otteen. Puukkoa saa kahdessa koossa: M ja L. Valmistustekniikan ansiosta puukkoon saadaan myös täysin henkilökohtaisesti muotoiltu uniikki kädensija. Se on lämmin käteen pakkasella ja luistamaton kosteissa olosuhteissa. Lumi, veri, kalan lima tai käyttö veden alla ei heikennä pitävää otetta kahvasta. Vaihdettavien terien, kiinnitysominaisuuksien ja titaanisen kahvan ansiosta Warrior Knife on puukko, joka auttaa käyttäjäänsä selviämään kaikissa haastavissa tilanteissa.

Kun et halua tehdä kompromisseja, valitse Warrior Knife.

Please follow and like us: