Uusi rennompi ja lyhyempi reitti – Winter Warrior Challenge

Winter Warrior route
Winter Warrior route

Winter Warrior Finland on erittäin vaativa OCR-kisa, joka tarjoaa haastetta myös kokeneille konkareille. Kilpailu on tarkoitettu kovakuntoisille urheilijoille, jotka haluavat tosissaan haastaa oman fyysisen ja psyykkisen jaksamisensa. Kilpasarjoja on kolme: Warriorsarja, kuntosarja ja joukkuesarja. Kilpasarjoissa reitin pituus on 13 km ja kaikki esteet tai estekohtaisesti määritelty rangaistus on suoritettava hyväksyttävästi. Jokaisen osallistujan tai joukkueen aika mitataan ja sarjojen parhaat palkitaan. Lisäksi palkitaan lipunkantajat eli jokaisen osallistujamaan nopein juoksija. Kaikki kilpareitin onnistuneesti suorittaneet saavat palkintona osallistujamitalin.

Kilpasarjojen lisäksi on päätetty toteuttaa haastesarja Winter Warrior Challenge. Haastesarja on tarkoitettu osallistujille, jotka haluavat haastaa itsensä yksin tai porukassa, mutta eivät kaipaa kilpailua tai haluavat ottaa kisan hieman rennommin. Haastesarjassa juostaan lyhennetty reitti ja jätetään Kesänkitunturi valloittamatta. Haastesarjan reitin pituus on n. 10 km. Haastesarjassa ei ole ajanottoa, eikä palkintoja. Haastesarjassa juostaan Kesänkitunturin lenkkiä lukuunottamatta sama reitti ja osallistujat pääsevät testaaamaan itseään samoilla esteillä. Haastesarjassa esteiden suoritusta ei kuitenkaan vaadita. Uuden haastesarjan osallistumismaksu on 55€. Ilmoittautuminen haastesarjaan aukeaa 13.2.

Jos ennen haastesarjan julkaisua kilpailuun ilmoittautunut juoksija päättää vaihtaa haastesarjaan helmikuun 2018 loppuun mennessä, on hän oikeutettu saamaan osallistumismaksun erotuksen takaisin.

Kilpasarjaan ilmoittautunut juoksija voi myös päättää Kesänkijärven laavulla kesken kilpailun siirtyä harrastesarjaan, jos toteaa, ettei kunto riitä koko matkaan. Tällöin juoksijan ajanotto keskeytetään ja hänen lasketaan mukaan haastesarjaan.

Kaikki osallistujat saavat Winter Warrior Finland t-paidan sekä ilmaisen pääsyn iltabileisiin!

Please follow and like us: