Yllätyksellinen juoksukisa Ylläksen tuntureilla

SEURAAVA KILPAILU 28.3.2020

Ilmoittautuminen on auki!

Winter Warrior Finland 6.4.2019

Tulokset
Kisakuvia

Kansallispuistossa juostaan umpihangessa ja sukelletaan avantoon. Mistä on kyse?

Kuva: Poppis Suomela
Kuva: Poppis Suomela

Winter Warrior Finland on taatusti ankarin estejuoksukilpailu napapiirin yläpuolella. Tunturit, upottava lumi, jää ja kylmä vesi pistävät fyysisen ja psyykkisen sietokyvyn äärimmäiseen koetukseen tällä noin 15 kilometrin pituisella estejuoksuradalla henkeäsalpaavissa Pallas-Yllästunturin kansallispuiston maisemissa.

Obstacle Course Racing eli esteratajuoksu on vahvassa nousussa oleva laji, joka saa tuoreen ja raikkaan lisän tästä arktisesta kisasta. Kansallispuistoon ei rakennustelineitä viedä, vaan kilpailun esteet rakentuvat pääosin luonnon omista aineksista. Kisassa juostaan välillä jopa metrisessä umpihangessa, ryömitään lumitunneleissa, kiipeillään köysissä ja sukelletaan avantoon.

Niille, jotka eivät halua kilpailla verenmaku suussa, on mahdollisuus hakea elämyksiä haastesarjassa, jossa lyhyemmällä reitillä esteiden suoritus on vapaaehtoista. Haastesarja sopiikin loistavasti vaikka polkujuoksuharrastajille.

Pallas-Yllästunturi National park logo
Kansallispuistot ovat suuria luonnonsuojelualueita, joiden tärkeänä tehtävänä on turvata luonnon monimuotoisuus sekä antaa ihmisille mahdollisuus nauttia ja rentoutua luonnossa. Meillä on suuri etuoikeus kilpailla huimissa tunturimaisemissa ja hengittää maailman puhtainta ilmaa. Tämän vuoksi kilpailun järjestäjät ja osallistujat haluavat sitoutua noudattamaan kestävän luontomatkailun periaatteita.

Liity postituslistallemme ja pysyt ajan tasalla!


Yhteistyökumppanit

Uutisia

Uusia kisakuvia

Luottokuvaajamme Poppis Suomela on palannut uskomattomilta seikkailuiltaan ja saimme lisää upeita kisakuvia jaettavaksi! Kuvat löytyvät täältä: https://poppis.kuvat.fi/kuvat/SPORT/Winterwarrior+2019/ Kuvia voi jakaa vapaasti, mutta muistakaa mainita kuvaajan nimi ja merkitä meidät.

Kisavideo

Kisavideo 2019 on nyt julkaistu! Tunnelmia kisasta videon muodossa pääset seuraamaan tästä.