Yllätyksellinen juoksukisa Ylläksen tuntureilla

Winter Warrior Finland järjestetään seuraavan kerran 6.4.2019.

ILMOITTAUDU

 

Kansallispuistossa juostaan umpihangessa ja sukelletaan avantoon. Mistä on kyse?

Osallistujien 2018 kommentteja:
”This cannot be explained. This must be experienced.”
”Toughest race where I’ve participated, but also the coolest. Unbelievable.”
”Very impressive course and landscape! Top organization! Best race I ever had!”
”All you need is SISU!”

Winter Warrior Finland on taatusti ankarin estejuoksukilpailu napapiirin yläpuolella. Tunturit, upottava lumi, jää ja kylmä vesi pistävät fyysisen ja psyykkisen sietokyvyn äärimmäiseen koetukseen tällä noin 15 kilometrin pituisella estejuoksuradalla henkeäsalpaavissa Pallas-Yllästunturin kansallispuiston maisemissa.

Obstacle Course Racing eli esteratajuoksu on vahvassa nousussa oleva laji, joka saa tuoreen ja raikkaan lisän tästä arktisesta kisasta. Kansallispuistoon ei rakennustelineitä viedä, vaan kilpailun esteet rakentuvat pääosin luonnon omista aineksista. Kisassa juostaan välillä jopa metrisessä umpihangessa, ryömitään lumitunneleissa, kiipeillään köysissä ja sukelletaan avantoon.

Niille, jotka eivät halua kilpailla verenmaku suussa, on mahdollisuus hakea elämyksiä haastesarjassa, jossa lyhyemmällä reitillä esteiden suoritus on vapaaehtoista. Haastesarja sopiikin loistavasti vaikka polkujuoksuharrastajille.

Winter Warrior Finland 21.4.2018 tulokset

Kuvia kilpailusta

Pallas-Yllästunturi National park logo
Kansallispuistot ovat suuria luonnonsuojelualueita, joiden tärkeänä tehtävänä on turvata luonnon monimuotoisuus sekä antaa ihmisille mahdollisuus nauttia ja rentoutua luonnossa. Meillä on suuri etuoikeus kilpailla huimissa tunturimaisemissa ja hengittää maailman puhtainta ilmaa. Tämän vuoksi kilpailun järjestäjät ja osallistujat haluavat sitoutua noudattamaan kestävän luontomatkailun periaatteita.

Liity postituslistallemme ja pysyt ajan tasalla!


Yhteistyökumppanit

Uutisia

Winter Warrior Finland sopii myös polkujuoksijoille

Vaikka kyseessä on estejuoksukilpailu, se sopii loistavasti myös polkujuoksuharrastajille. Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa on mahtavat maastot ja upeat lumiset polut. Takuulla ikimuistoinen kokemus tiedossa! Matkan varrella hauskaa lisäjumppaa esteissä. Kisassa on myös haastesarja, jossa esteet voi ohittaa jos haluaa keskittyä pelkästään juoksemiseen.

Varaa majoituksesi pian

Majoituspaikat täyttyvät kovaa vauhtia, joten jos et ole vielä varannut majoitusta, kannattaa se tehdä mahdollisimman pian. Majoitusyhteistyökumppaneillamme on enää vain muutamia huoneita vapaana. Jos haluat hotellin läheltä kisapaikkaa, kannattaa valita yhteistyökumppaneistamme Äkäshotelli tai Ylläskaltio. Jos olet valmis majoittumaan hieman kauempana, löytyy Ylläsjärven puolelta myös hyviä vaihtoehtoja. Sieltä matka kisapaikalle kestää autolla noin 15 minuuttia. Lisätietoa …

Haastattelu – Andreas, Itävallan lipunkantaja 2018

Miksi OCR on niin suosittua? Ja miksi ihmeessä joku matkustaa Lappiin juostakseen umpihangessa ja sukeltaaksee hyisessä vedessä? Andreas Koch oli yksi ennakkoluulottomista ensimmäisen Winter Warrior kisan osallistujista ja hän palaa ensi vuonna haastamaan itsensä uudelleen – muutama ystävä mukanaan. Halusimme tietää miksi, ja kysyimme muutaman kysymyksen Andreakselta. A few words about you, how would you …