Yllätyksellinen juoksukisa Ylläksen tuntureilla

Kansallispuistossa juostaan umpihangessa ja sukelletaan avantoon. Mistä on kyse?

Winter Warrior Finland on taatusti ankarin estejuoksukilpailu napapiirin yläpuolella. Tunturit, upottava lumi, jää ja kylmä vesi pistävät fyysisen ja psyykkisen sietokyvyn äärimmäiseen koetukseen tällä 13 kilometrin pituisella estejuoksuradalla henkeäsalpaavissa Pallas-Yllästunturin kansallispuiston maisemissa.

Obstacle Course Racing eli esteratajuoksu on vahvassa nousussa oleva laji, joka saa tuoreen ja raikkaan lisän tästä arktisesta kisasta. Kansallispuistoon ei rakennustelineitä viedä, vaan kilpailun esteet rakentuvat pääosin luonnon omista aineksista. Kisassa juostaan välillä jopa metrisessä umpihangessa, ryömitään lumitunneleissa, kiipeillään köysissä ja sukelletaan avantoon.

Niille, jotka eivät halua kilpailla verenmaku suussa, on mahdollisuus hakea elämyksiä haastesarjassa, jossa lyhyemmällä reitillä esteiden suoritus on vapaaehtoista. Haastesarja sopiikin loistavasti vaikka polkujuoksuharrastajille.

Winter Warrior Finland 21.4.2018 tulokset

Kuvia kilpailusta

Winter Warrior Finland järjestetään seuraavan kerran 6.4.2019. Ilmoittautuminen aukeaa 1.6.2018.

Liity postituslistallemme ja pysyt ajan tasalla!


Yhteistyökumppanit

Uutisia

Mieleenpainuvan kisan voittajiksi selviytyivät Antti Korpi ja Suvi Rajander

Ensimmäinen Winter Warrior Finland -kilpailu on onnistuneesti takana. Tunnelma oli mahtava ja kaikki osoittivat loistavaa #warriorspirit -asennetta koko kisan ajan. Mutta, kuten kaikissa kilpailuissa, aina on voittaja. Kilpailun tulokset Tänä vuonna, Warrior-sarjan voittajiksi selviytyivät Antti Korpi (2:09) ja Suvi Rajander (2:15). Näillä uskomattomilla suorituksilla he voittivat upeat Warrior Knife-puukot, joihin luodaan yksilöllisesti muotoillut titaanikahvat voittajien käsien mukaisesti. Samalla …

Vinkkejä Winter Warrior Finland -kisan yleisölle

Kilpailu on yleisöllekin hauskaa seurattavaa. Tässä koottuna parhaita katselupaikkoja. 1. Lähtö klo 10 – Kisakeskus Luontokeskus Kellokas Lähtö tapahtuu Luontokeskus Kellokkaan takaa. Mielenkiintoista nähdä, miten kilpailijat selviävät umpihangessa suoalueen läpi. Luontokeskuksen edessä on kisainfo, josta voi kysellä vinkkejä kisan seuraamiseen ja napata kartan mukaan. Pihassa koko päivän myös pieni esterata, jossa lapset ja lapsenmieliset pääsevät …

Palkintojenjako ja after party

Kilpailun jälkeen palkintojenjako ja iltabileet  järjestetään Äkäshotellissa ravintola Pirtukirkossa. Vietetään yhteinen hauska ilta juhlistaen kaikkia upeita sotureita jotka ovat lähteneet voittamaan itsensä! Kaikilla osallistujilla on vapaa pääsy bileisiin (sisäänpääsymaksu muille 15 €). Kilpailun palkintojenjakotilaisuus ravintolassa klo 20. Livemusiikki alkaa klo 21. Illan esiintyjänä on Suvi Karjula & In The Mood.